Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw spelprogramma ‘deHunt’ interactief via Internet

Veronica start vanaf 1 mei het spelprogramma deHunt waarbij internetgebruikers gedurende dertig dagen, 24 uur per dag naar ‘vossen’ gaan zoeken. Drie deelnemers moeten zich gedurende die periode verborgen houden voor de buitenwereld.
Mensen die de ‘vossen’ signaleren kunnen hun videofragmenten opsturen die vervolgens op de site zullen worden geplaatst. De deelnemers die als eerste een van de vossen heeft gesignaleerd kan een geldprijs verdienen. Op de website zullen ook de dagboeken en ervaringen van de jagers te lezen zijn. Naast Veronica wordt het project ook gesponsord door Planet Internet en Philips.

Vraag is wat er gebeurt als de vossen eenmaal zijn gespot en hoe ze dan denken te ontkomen aan de geldbeluste premiejagers die alles in het werk zullen stellen om de vossen niet uit het oog te verliezen. Als extra handicap mogen de vossen zich alleen te voet verplaatsen. (Nu)