Zoek
Sluit dit zoekvak.

Programma’s op Veronica

Op maandag 08 mei 2000 maakt acteur ‘Sebastiaan Labrie’ z’n soapdebuut in de serie “Onderweg Naar Morgen”. Vanaf deze datum is ‘Sebastiaan’ geregeld bij VERONICA te zien in de rol van ‘Olaf Zwart’, de zoon van ‘Miguel Zwart’ en de halfbroer van ‘Ravi Wertheimer’. ‘Sebastiaan Labrie’ is sinds korte tijd weer in Nederland, nadat hij 3 jaar in de wereldstad New York heeft gewoond. Daar heeft hij veel levenservaring opgedaan en heeft hij aan zijn acteercarriere gewerkt. Verder is hij binnenkort te zien in een aflevering van de Nederlandse politieserie “Blauw, Blauw”, die door RTL. 4 wordt uitgezonden.
Het debuut van deze acteur start op maandag 08 mei 2000 om 19.30 uur bij VERONICA.]

VIPS
– In de rubriek “Personal File” vertelt de groep ‘Ten Sharp’ over hun nieuwe album;
– Actrice ‘Lissa Bonnet’, bekend van o.a. “The Cosby Show’, heeft pasgeleden de film “High Fidelity” opgenomen. Een interview met haar.
– Verder de man achter de ‘Dolly Dots’ die nu elke ster van “The Bold And The Beautiful” aan het zingen krijgt. Er wordt o.a. gepraat over zijn nieuwe ontdekking.
– ‘Henk Bres’ gaat weer pad met zijnShowbuzz en vliegt ‘Willem Oltmans’ samen met presntator ‘Evert Santegoeds’ over het riante huis van pianist ‘Wibi Soerjadi’. Uitzending op zaterdag 06 mei 2000 om 19.55 uur bij VERONICA.

Volgende week bij VIPS
Op diezelfde avond vindt het “Eurovisie Songfestival” plaats.
In “VIPS” een voorbeschouwing hierover. ‘Evert Santegoeds’, presentator van dit programma, reist 1 week voor het “Eurovisie Songfestival” speciaal af naar Zweden om verslag uit te brengen van deze grote happening. De kijker wordt kennisgemaakt met de diverse deelnemers. Verder krijgen we vele feesten te zien aldaar, fragmenten krijgen we te horen van nummers van deelnemende acts.
Uitzending op zaterdag 13 mei 2000 om 19.55 uur bij VERONICA.

Deze week in Countdown Hitfiles.
– Een optreden van ‘Betty Boo’ met het nummer “Doin’ The Do”.
– Een interview met ‘William Orbit’, producer van ‘Madonna’, over zijn nieuwe plaat en z’n werk als producer. Ook laat hij de nieuwe single “Ravel’s Pavane Pour Une Ferry Corsten” horen.
– Beelden van een optreden van ‘Matia Bazar’ met “TiSento”.
– Beelden van een optreden van ‘Extreme’ met hun hit “More Than Words”.
– De nieuwe single “Shut Your Mouth” van de meidengroep ‘Made In London’ wordt uitgezonden.
– Na 4 jaar afwezigheid komen de 3 dames van ‘En Vogue’ opvallend terug met een CD vol klassieke muziek samples gestoken in een R&B-jasje en zingen zij hun nieuwe nummer “Riddle”.
– Tot slot een compilatie van vidoclip van zangeres ‘Whitney Houston’.
Uitzending op zaterdag 06 mei 2000 om 18.30 uur bij VERONICA.

(Bernie Hoevenaars.)