Search
Close this search box.

RUUDDEWILD.NL VERNIEUWT WEBSITE

Vanaf gisteren is de nieuwe website van “ruuddewild.nl” de lucht in gegaan.
Tijdens de uitzending tussen 16.00 en 17.00 uur is de site officieel geopend door de zangeres Sarah (bekend van de hits `Ik laat me gaan’ en`Labyrint’).

De door het Engelse bedrijf Matinee ontworpen site is in flash gebouwd en heeft een jonge en actieve uitstraling. Al surfend ontdekt de bezoeker veel foto’s, audio- en videofragmenten van gasten en locatie-uitzendingen. Daarnaast bevat de site jingles van het programma, actuele info over aankomende gebeurtenissen en ook kunnen geïnteresseerden overzichtelijker stemmen op de Homo Honderd, die op vrijdag 23 juni op Radio 3FM wordt uitgezonden.

DJ Ruud de Wild: “Er is gekozen voor een nieuwe vormgeving, omdat het programma nu een tijdje loopt en we een site wilden die nog beter aansluit bij het karakter en de sfeer van de show. Deze nieuwe versie biedt zowel qua vormgeving als inhoud veel meer mogelijkheden. Zo is er meer ruimte om fragmenten uit de show op de pagina’s te plaatsen en past de aankleding door de mogelijkheid van flash beter bij het radioprogramma, zoals we dat op dit moment maken. Daarnaast maakt de nieuwe site het straks ook mogelijk een betere aansluiting te vinden met nieuwe interactieve communicatiemiddelen.”

Ruuddewild.nl is een gezellig service-programma met nieuwe muziek, binnen- en buitenlandse sterren, actuele web-info en praatpaal Ruud de Wild. De radioshow is iedere werkdag te beluisteren van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 3FM. (M)

Gerelateerde berichten