Search
Close this search box.

Chello en NOB werken samen aan breedbandcontent

NOB Nieuwe Media en Chello gaan samenwerken op het gebied van content, formats en facilitaire diensten voor breedbandinternet. Beide bedrijven tekenden donderdag een intentieverklaring voor deze ‘strategische samenwerking’.

De abonnees van Chello zullen door de overeenkomst toegang krijgen tot meer diensten. Binnenkort wordt als een van de eerste diensten een game-gemeenschap aangeboden. NOB Nieuwe Media gebruikt daarvoor techniek van spelletjesnetwerk GamePoint.

“Door de samenwerking kunnen we onze abonnees een nog betere dienst leveren, een dienst die volledig inspeelt op de voordelen van breedbandinternet”, aldus Dennis van Oort, country director Nederland van Chello.

NOB Nieuwe Media is een divisie van het Nederlands Omroepproductie Bedrijf (NOB). Het bedrijf houdt zich onder meer bezig met het ontwikkelen en distribueren van content voor breedbandinternet. Eerder werkte NOB Nieuwe Media samen met Chello voor de uitzending van het SBS 6-programma De Bus op de Chello-portal. (WebWereld)

Gerelateerde berichten