5e SUPERFUIF HAALT ‘EARTH, WIND & FIRE’ NAAR NEDERLAND

20.000 Muziek- en feestliefhebbers worden op 18 november verwacht in de Jaarbeurs in Utrecht voor het grootste indoorevenement van het jaar, de Radio 10 FM/Duyvis Superfuif. Het programma is spectaculairder dan ooit! De hotste Nederlandstalige bands van dit moment Abel, Bløf en Volumia! Warmen het publiek op voor één van de invloedrijkste soul- en funkformaties uit de popgeschiedenis: Earth, Wind & Fire. En dit alles live én met complete bandbezetting!

De Superfuif heeft z’n naam inmiddels gevestigd als jaarlijks mega-event (ter vergelijk: 1x Superfuif is 2x Ahoy!). Vorige edities van de Superfuif brachten o.a. Gloria Gaynor, Kool & The Gang, Sister Sledge, Level 42’s Mark King en Björn Again naar Nederland. Maar ook toppers van eigen bodem als Marco Borsato, René Froger en Volumia! traden al op bij de Superfuif.

Uniek aan het Superfuif-concept is het free-ticket-principe: kaartjes kunnen verdiend worden door het sparen van 5 Duyvis actielogo’s (goed voor 2 tickets), maar zijn ook te koop via TicketService. Kijk voor meer informatie op. www.superfuif.nl

Facts
Zaterdag 18 november 2000 / van 18:00 uur tot 23:00 uur / Jaarbeurs Utrecht / f45,- per kaart of 5 Duyvis actielogo’s voor 2 kaarten!
De Superfuif 2000 wordt georganiseerd door Duyvis en Radio 10 FM en mede mogelijk gemaakt door SBS6. (M)