Robert Jensen komt eraan

Robert Jensen schudt Nederland opnieuw wakker met nieuwe ochtendshow bij Veronica FM

De fans hebben het even zonder hem moeten doen, maar vanaf maandag 02 oktober 2000 kan de luisteraar weer afstemmen op de ochtendperikelen van VERONICA FM-d.j. ‘Robert Jensen’.

Hij zal vanaf die datum weer elke werkdag te horen zijn met zijn ochtendshow van 06.00-09.30 uur bij VeronicaFM.

Samen met zijn oude co-hosts ‘Edwin Ouwehand’ en ‘Jan Paparazzi’ zal hij 5 dagen per week slapend Nederland wakker schudden met zijn scherpe, uitbundige, spirituele of knallende 3,5 uur durende show. De enige regel is dat het elke dag anders moet zijn. Onvoorspelbaarheid zal vanaf maandag 02 oktober 2000 hoogtij vieren.

‘Robert Jensen’ zegt zelf over zijn afwezigheid op de radio het volgende: “Ik heb een spectaculaire tijd gehad. Ik heb veel gereisd, wat werkzaamheden in de V.S. verricht en ben achter de schermen bij Veronica FM aangebleven als adviseur. Mijn inspiratie heeft een hoogtepunt bereikt en ik kan me geen betere manier voorstellen dan die los te laten op de luisteraars van de Nummer 1 Hitradio“, aldus ‘Robert Jensen’. (Veronica Persdienst / Bernie Hoevenaars.)