Search
Close this search box.

Awards TMF voor jong webtalent

Twaalf scholen dingen mee naar de TMF Interactive Award, die vrijdag wordt uitgereikt. In september van dit jaar gaf TMF verschillende scholen in Nederland de opdracht met de klas ‘een coole site’ te ontwerpen. TMF leverde voor dit lesproject alle benodigde tools aan en ruim honderd klassen deden mee aan het project.

De redactie van TMF Interactive heeft een voorselectie gemaakt en de twaalf beste inzendingen zijn te vinden op de TMF Cybersite. Op dit moment kan gestemd worden op deze twaalf sites en vrijdag wordt de winnaar van de TMF Interactive Award onthaald in de live uitzending SonjaSilva.com. Het is voor het eerst dat TMF op deze manier een lespakket samenstelt.

Commercieel Manager TMF Interactive Monique Jansse: “De TMF Interactive Awards geven ons de gelegenheid jong talent te stimuleren en de interactie aan te gaan met de webdesigners van morgen. Daarnaast is het voor deze jonge ontwerpers natuurlijk fantastisch om exposure te krijgen op de beste jongerensite van Nederland. Twee dagen nadat de twaalf finalisten bij ons op de site stonden hadden we al 4000 stemmen binnen.” (Adformatie)

Gerelateerde berichten