Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Alweer Hot 3FM nieuws

Woensdag meldden we al dat Giel Beelen in de weekendnachten op 3fm te horen zou blijven. Paul van der Lugt: ‘We hebben de afgelopen periode veelvuldig aandacht aan begeleiding besteed. Woensdagmiddag heb ik een gesprek met Giel waarin we over de ontstane situatie praten. Verstokte fans van de excentrieke presentator zullen voorlopig echter slapeloze nachten tegemoet gaan.

De Zilveren Steenbok verkiezing van ruuddewild.nl nadert zijn hoogtepunt. Vandaag konden de luisteraars kiezen tussen de laatste overgebleven kandidaten: Ron Brandsteder, Hans van Willigenburg, Ursul de Geer, Gert Jan Droge en Hans van der Togt. De vraag is: Wie is de botste Bekende Nederlander.

In het item “De Zilveren Steenbok verkiezing“ belt Ruud de Wild steeds een willekeurige bekende Nederlander en begint hem zonder uitleg tien onzinnige vragen te stellen. Type ‘Wie laat de hond uit’ en ‘Ben je al naar het toilet geweest vandaag?’. Hoe botter de BN’er reactie hoe meer punten h/zij krijgt in de verkiezing. Vrijdagmiddag is de ontknoping.

Eric Dikeb, bekend van Stenders Vroeg en ontzettend foute CD’s, is nu ook te horen op BajaRadio. Op dinsdagmiddag doet dj Jo samen met Eric Dikeb tussen 12 en 14h de e-mail taarten service. Er worden Bajaradio taarten weggegeven aan bedrijven die zich hiervoor hebben aangemeld bij www.Bajaradio.com

DJ Raymond Hagendoorn houdt een tatoeage actie in Pyjama FM ((ma-)di 1-3). In de komende maanden maak je kans op een tatoeage, en wel eentje met het 3FM logo. Het aantal aanmeldingen is overweldigend, dus Raymond houdt eerst een aantal afvalronden.

De megahit is vorige week niet geraden door de lezers van de 3FM nieuwsbrief. Dat betekent dat de stapel prijzen voor diegene die de aankomende megahit juist weet te raden, extra groot is. Dus reageer voor vrijdag 12.00 uur met je suggestie voor de megahit.

In Xalt (zo 22-24) aandacht voor het alternatieve Brainwave Festival dat op 27 januari plaats vindt in Bodegraven. Arjan Nihot is in de studio aanwezig om er wat meer over te vertellen en een aantal vrijkaarten weg te geven.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten