Zoeken
Sluit dit zoekvak.

CineNova start tweede kanaal

CineNova, een betaalkanaal dat films uitzendt, start per 1 februari met een tweede kanaal onder de naam CineNova 2. De nieuwe zender is een met één uur in tijd vertraagde versie van het primaire CineNova-kanaal. CineNova, dat in handen is van Disney, Sony en UPC (10 procent) is op abonneebasis te zien via de digitale boeketten van Casema, UPC en Mediakabel (Mr. Zap).

UPC Digital zal het tweede kanaal overigens pas in maart aanbieden. In tijd vertraagde versies van tv-kanalen zijn een trend in het Verenigd Koninkrijk bij het satellietboeket Sky Digital. Stations als Cartoon Network, National Geographic, Discovery en Disney Channel zijn daar ook met uitgestelde versies actief om kijkers een tweede kijkmoment te bieden. (Broadcastpres)

Gerelateerde berichten