Search
Close this search box.

Commissariaat voor de Media neemt bezwaar Radio 916 toch in behandeling.

Een bezwaarschrift van Radio 91.6 tegen het besluit van het Commissariaat voor de Media zal alsnog in behandeling worden genomen. Het Commissariaat heeft dit besloten nadat door Radio 916 (Stichting Omroep het Groene Hart van Holland) bezwaar was ingediend bij de bestuursrechter in Den Haag.

Zo had het Commissariaat geoordeeld dat het ingediende bezwaar van Radio 916 niet-ontvankelijk was, omdat het te laat was ingediend. Het bezwaar van Radio 916 wordt nu alsnog door het Commissariaat in behandeling genomen.

Het Commissariaat deelt in de procedure voor de bestuursrechter in Den Haag mede: “Het Commissariaat is intussen tot een gewijzigd inzicht gekomen met betrekking tot de inhoud van het in beroep bestreden besluit”.

Het opnieuw in behandeling nemen van het bezwaar houdt in dat de huidige beroepsprocedure bij de bestuursrechter wordt ingetrokken en vervolgd bij het Commissariaat. Deze nieuwe wending kan eventueel gevolgen hebben voor Radio Rijnwoude. (M)

Gerelateerde berichten