Search
Close this search box.

DE BUS (FINALE)

Zondag werd de rit gezet van Landgraaf naar Hilversum, en daarmee kwam een einde aan een reis van 4 maanden, als eerste mocht sandra uitstappen die daarmee vierde werd. Zoe volgde als derde, en zo ging de eindstrijd tussen Hans en Koen, en deze werd gewonnen door Hans.

Hij was ook de enigste in de bus die de 4 maanden een beetje normaal heeft doorgebracht, hij was in de 4 maanden tijd ook geen een keer op de bank belandt. Wat me ook opviel was dat het feest ook minimaal was tegenover het eindfeest van Big Brother, geen artiesten alleen maar een huisband. Wel waren alle ex passagiers aanwezig van deze reis en de meeste van de allereerste busreis zoals Jop en winnares eerste busreis: Antonette.

Reacties graag sturen naar johan@kentin.nl

Gerelateerde berichten