Search
Close this search box.

Giel Beelen (Radio 3 FM) ontslagen RadioWereld opent forum.

Voor veel mensen is een droom uitgekomen, maar er zullen ook luisteraars zijn die vanaf morgen niet meer naar de publieke omroep (Radio 3FM) zullen luisteren tussen twee en vier uur.

De KRO heeft heden middag bekend gemaakt dat de geruchtmakende radiopresentator Giel Beelen vanaf woensdag niet meer op Radio 3FM te horen zal zijn. De KRO heeft hem met onmiddellijke ingang aan de kant gezet.

Directe aanzet is een uitspraak van Beelen in het programmablad Studio van de komende week. Hij noemt daarin Mein Kampf het ,,indrukwekkendste” boek dat hij kent.

De KRO heeft al vanaf de oorsprong van de arbeidsrelatie narigheid met de uitlatingen van Beelen, die op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur ‘0800 Giel Hier’ presenteert. Een woordvoerder van de KRO meldde ons: Wij, de rooms-katholieke omroep KRO vinden de dingen die Beelen zei vaak niet passen bij wat de KRO wenst uit de dragen”.

De luisteraars kunnen nog even genieten, maar binnenkort zal ook de site van Giel Beelen verdwenen zijn van 3FM. Tijdelijk zal Gerard Ekdom van Pyjama FM Giel Beelen vervangen. (M)

www.kro.nl/gielhier

De RadioWereld heeft even een apart forum over Giel Beelen online gezet, dit na aanleiding van zijn ontslag bij de KRO

Gerelateerde berichten