Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NCRV’s Man bijt hond houdt Nederland een spiegel voor

Op spiegeltournee langs de grote steden

Het NCRV-programma Man bijt hond houdt Nederland al vanaf gisteren letterlijk en figuurlijk een spiegel voor. Onder het motto: Man bijt hond – de spiegel van Nederland, reizen de programmamakers met een spiegel van 6 bij 2,5 meter door het land om mensen op een andere manier naar zichzelf te laten kijken.

Dit is voor iedere voorbijganger dé kans om zichzelf onopvallend in de achtergrond te bespieden of juist een hoofdrol op te eisen door zich te presenteren aan de rest van Nederland. Want een camera achter de spiegel registreert ‘het spiegelgedrag’ en een selectie hiervan is elke dag om 19.00 uur te zien in Man bijt hond. Ook op internet is dit unieke evenement de hele week live te volgen tussen 10.00 en 17.00 uur via www.ncrv.nl/manbijthond

Man bijt hond gaat nog op spiegeltournee naar de volgende vier Nederlandse steden: Groningen (dinsdag 9 januari, tussen de Vismarkt en de Grote Markt, naast het stadhuis), Rotterdam (woensdag 10 januari, Lijnmarkt, ingang Koopgoot), Amsterdam (donderdag 11 januari, Leidscheplein) en Den Bosch (vrijdag 12 januari, de Markt). In de week van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 januari wordt de bijzondere spiegelrubriek in Man bijt hond uitgezonden. Kom naar één van deze steden en bekijk uzelf én anderen in de spiegel van Man bijt hond!

Man bijt hond.
Uitzending: van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 januari
19.00 uur NCRV, Nederland 1 (NCRV)

Gerelateerde berichten