Search
Close this search box.

TON VAN ROYEN MAAKT ‘GEWONE MENSEN TELEVISIE’

Vanaf zondag 4 februari, tussen 22.00 en 22.30 uur, brengt SBS 6 het tweede seizoen van achtdelige indringende reportagereeks ‘Ton’, gepresenteerd door Ton van Royen. Het programma bevat aangrijpende verhalen uit het leven van alledag. Het programma heeft een zeer goed eerste seizoen achter de rug. Gemiddeld keken 700.000 mensen naar ‘Ton’ , dat volgens de presentator zelf een typisch voorbeeld is van “gewone mensen televisie”

In ‘Ton’ dit seizoen weer veelal dramatische verhalen van mensen die tussen wal en schip zijn geraakt. Het programma geeft een onthullende inkijk in onze samenleving waar gezondheid, geluk en succes lang niet voor iedereen is weggelegd. ‘Vrouwen met verminkte borsten’ , ‘Oorlog om de kinderen’ , Sexverslaafden’, ‘Mijn leven is een hel’, ‘Terreur van stalkers’ en ‘Mijn dokter is een beunhaas’, zijn onderwerpen die in de nieuwe serie te zien zullen zijn.

Na een lange roemruchte journalistieke carriere bij AT5 maakte Ton van Royen eerder voor SBS6 onder meer het vakantieprogramma ‘Door het Lint’ en verzorgde hij de presentatie van de tweede editie van ‘de BUS’.

Inhoud aflevering 1:
VROUWEN MET VERMINKTE BORSTEN
Een indringende reportage over vrouwen wiens borsten zijn verminkt door chirurgen en dokters. Eef heeft geen borsten meer. De siliconen implantaten waren gaan lekken met desastreuze gevolgen. Bij Joriene mislukte een borst verkleiningsoperatie, en de borsten van Coby zijn verminkt na behandeling door de dokter. De drie vrouwen tonen in de uitzending het onthutsende resultaat van hun behandelingen. (SBS)

Gerelateerde berichten