Zoeken
Sluit dit zoekvak.

West-Brabant Radio

In het korte nieuwsoverzicht van gisteren hadden we het ook over West-Brabant Radio Het zou vanaf heden niet meer te beluisteren zijn via de kabel, want het station zond al geruime tijd niet meer uit. Kabel gigant Casema zou het station ingeruild hebben voor de commerciële regionale zender 8FM. Casema geeft de zender door via de frequentie 99.8 MHz stereo.

Vandaag hebben we nog wat aanvullende informatie over West-Brabant Radio.

De commerciële omroep West-Brabant Radio is nog wel te ontvangen via het kabelnet van Essent in de regio Roosendaal en Bergen op Zoom. Bovendien had Casema het contract met West-Brabant Radio al opgezegd voordat de uitzendingen op de kabel per 1 oktober werden gestaakt.

De reden hiervoor was dat KPN Telecom haar analoge muzieklijnen heeft opgezegd en West-Brabant Radio niet van plan was om extra te investeren in een nieuwe digitale verbinding nu het contract toch niet verlengd zou worden. (M)

Gerelateerde berichten