Zoek
Sluit dit zoekvak.

Programma’s op het nieuwe ME.

Een veel gestelde vraag na de presentatie van de nieuwe tv-zender ME is natuurlijk de inhoud. Wat gaat de HMG-zender vanaf april op de buis brengen ? Programmadirecteur Gerritsen van ME zij na afloop van de presentatie dat hij nog weinig kon vertellen over de programma-inhoud van de zender. ‘Veel ideeën worden op dit moment nog uitgewerkt’.

Enkele ideeën op een rij:
Ab Normaal: Dit moet een poppenprogramma gaan worden en is gebaseerd op de gelijknamige strip van Toon van Driel. De poppen die we te zien krijg zijn gemaakt door de makers van Muppetshow. Alleen de verhaallijn is niet door de Muppets verzonnen.

Starmaker: Ook op de nieuwe zender blijven we genieten van de realitysoap. Het Big-Brotherhuis zal een nieuw kleurtje krijgen. Hierin komen een aantal talenten te zitten en krijgen een opleiding tot ster. Wij mogen dan meegenieten, omdat er 24 uur per dag enkele camera’s in het huis staan.

Big Brother: De grote vraag is natuurlijk of Big Brother ook op deze zender te zien zal zijn. Programmadirecteur Gerritsen was over Big Brother deel 2 niet tevreden. ME beslist in April of er nog een deel 3 aan zit te komen.

Films: De film is een belangrijk punt voor de commerciële zenders en dus ook voor ME. De zender heeft de rechten gekregen van oa. de films; Titanic, Scream 2 en Face/Off.

De sterren: Op de nieuwe zender blijven de vertrouwde gezichten van Rolf Wouters, Esther Duller en Theo van Gogh te zien.

Veronica FM: Niet alleen de tv-zender Veronica zal verdwijnen en ME worden. Ook de radio zal een nieuwe naam krijgen: ME FM.

Robert Jensen: Opmerkelijk is de naam Robert Jensen. Hij gaat waarschijnlijk een programma op tv presenteren. Het is ook niet onmogelijk dat er in de ochtenduren een camera in de studio van ME FM komt te staan. De RadioWereld is bezig met een onderzoek. Vanaf 2 april (geen grap) kunnen we het resultaat zien van de nieuwe zender M[E].