Search
Close this search box.

Carnavalsprogramma Omroep Brabant TV massaal bekeken

Ongeveer 600.000 Brabanders hebben de afgelopen dagen gekeken naar de carnavalsprogramma’s op Omroep Brabant TV. Dat betekent dat meer dan één op de vier Brabanders een programma gezien heeft, een beduidend hoger aantal dan gebruikelijk is. Dat blijkt uit het continu kijk- en luisteronderzoek dat Intomart uitvoert voor Omroep Brabant TV.

De programmering bij Omroep Brabant TV stond tijdens de afgelopen dagen bijna geheel in het teken van carnaval. Het programma “Drie Uurkes Vurraf”, de beste Tonpraoters en “Carnaval en Route” werden massaal bekeken. Ook het nieuws op deze dagen trok overigens veel kijkers.

Adjunct-hoofdredacteur Martin Fröberg is zeer te spreken over deze cijfers. “We hebben de laatste maanden gezien dat de Brabantse kijkers ons weten te vinden bij grote zaken. Dat blijkt met carnaval maar dat bleek ook met de rellen in Den Bosch”.

Ook op Omroep Brabant radio scoorde carnaval goed. Vier dagen lang werd “Dweilradio” uitgezonden, een mix van carnavalsmuziek en verslaggeving vanuit alle carnavalscentra. Uit reacties van luisteraars is gebleken dat ook dit programma, dat live werd uitgezonden vanuit de studio in Tilburg, zeer is gewaardeerd. (Newsplanet.)

Gerelateerde berichten