Noordzee FM: De terugkeer van Sylvana’s Soul

De komst van ‘RTL-live’ presentatrice Sylvana Simons naar Noordzee FM betekent de terugkeer van de succesformule Sylvana’s Soul. Naast Sylvana’s Soul, dat vanaf morgen iedere zaterdag te beluisteren is tussen 20.00 uur en 22.00 uur, zal Sylvana vanaf vandaag ook iedere vrijdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur het interactieve programma Sylvana gaan presenteren. Met de komst van Sylvana krijgt Noordzee FM nog meer het eigentijdse, zelfbewuste no-nonsense karakter.

‘Sylvana’s Soul op de zaterdag betekent weer dat romantische soul en R&B de volle aandacht gaan krijgen,’ meldt een zeer enthousiaste Sylvana. ‘Het wordt een lekker programma om naar te luisteren, te relaxen en om je lekker bij te voelen. Het vrijdagavondprogramma Sylvana zal natuurlijk anders zijn dan Sylvana’s Soul. Het wordt een interactief programma waarin frequent actuele onderwerpen besproken zullen worden die bij de luisteraars leven. Natuurlijk afgewisseld met heel veel muziek.’

Sylvana heeft een veelzijdige staat van dienst. Naast de professionele balletopleiding die ze volgde, tourde ze als danseres en werkte ze als model in foto-opdrachten en in commercials. Sylvana maakte naam bij TMF met het programma Sylvana’s Soul. Naast de programma’s die zij bij SBS 6 presenteerde was Sylvana het afgelopen jaar te horen op Radio 538. Vanaf vandaag zal Sylvana dus te beluisteren zijn op Noordzee FM. (M)

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email