Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Lang weekend Newz

Een lang vol 538 weekend voor de deur…

>> Dancesmash Top 100
Zondag tussen 12 en 20 uur kun je luisteren naar de Dancesmash Top 100 op 538. Alle stemmen worden nu geteld en vrijdagmiddag verschijnt de lijst op www.radio538.nl

>> Juize
Aanstaande zondagavond beleeft het nieuwe Destiny’s Child-album “Survivor” zijn premiere op Radio 538 in ‘Juize’ met Niels Hoogland. Al voordat het in de winkels ligt heeft het album van Beyoncé, Kelly en Michelle de gouden status bereikt. Van Survivor zijn namelijk al ruim 40.000 exemplaren uitgeleverd. Van hun vorige album “The Writing’s On The Wall” zijn in Nederland inmiddels ruim 160.000 exemplaren verkocht, goed voor dubbel platina. Eerder deze maand ontving Destiny’s Child twee TMF Awards.
Juize hoor je zondag tussen 20 en 22 uur na de Dance Smash Top 100.

Meer info over Juize vind je op www.radio538.nl/juize.

>> MAXIMAal plezier
Maandag wordt het grootste koninginnedagfeest gevierd op het Museumplein in Amsterdam. Tussen 12 en 21 uur beleef je MAXIMAal plezier met optredens van vele artiesten. De Line-up zullen jullie zo langzamerhand wel weten, zo niet kijk dan even op www.radio538.nl De presentatie zal in handen zijn van de DJ’s van 538 en de VJ’s van TMF. Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel alles volgen. Zet dan je radio op 538, want 538 zendt het spektakel live uit. Binnenkort zal TMF een registratie van het feest uitzenden.

Alvast een korte vooruitblik op de komende week: Wil jij weten hoe het antwoord van het Kopspijkers team op Starmaker klinkt, luister dan woensdag naar Evers Staat Op. En vergeet het niet: vanaf dinsdag duurt Evers Staat op een uurtje langer.

Tot dinsdag voor de wekelijkse update.