Search
Close this search box.

538 Newz

Nu weer gewoon op maandag met het belangrijkste 538 Newz…
Overigens was het vorige week precies een jaar geleden dat Edwin Evers, Rick Romijn, Jeroen van Inkel en Dennis Ruyer op 538 begonnen.

>> Programma update
Barry Paf had het afgelopen week druk met verhuizen, daarom nam Lindo Duvall de Latenight Radioshow over. Jens Timmermans nam de zondagse uren voor z’n rekening. Vanavond (maandag) is Barry er weer.
Dennis Ruyer was ook afgelopen week vrij. Andere Dennis (Verheugd) nam Greatest Hits over en zat ’s middags naast Jeroen van Inkel. Over Jeroen van Inkel gesproken…hij was afgelopen donderdag vrij. Het “WeekendRick in de Morgen” team (Rick van Velthuysen, Kimberly en Lex) namen de show over, wat weer omgedoopt werd tot Rickeldekinkel.
Erik de Zwart mocht vorige week nog steeds van z’n vakantie genieten. Jeroen Nieuwenhuize presenteerde de enige echte.
Vrijdagavond was Martijn Kolkman afwezig. Frank Dane nam deze uren over.

>> Truth or Dare
Afgelopen week was er geen Truth or Dare. Ook de komende week nog geen Truth or Dare, want in mei verhuist Truth or Dare van de dinsdagavond naar het nieuwe programma van Niels Hoogland op vrijdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur. Dat is jouw kans om een bekende Nederlander een uitdagende vraag voor te leggen. Hoe dat werkt kun je nalezen op www.radio538.nl/niels en daar kun je binnenkort ook een vraag aan de vrijdagavondgast opgeven.

>> Latenight Radioshow
Morgenavond (dinsdag) is Froukje de Both (ex Goudkust) te gast bij Barry Paf. Chatters opgelet! Ze zal die avond ook komen chatten in de 538 DaRKRooM. Dinsdag 1 mei komen de bewoners van Big Brother 2000 langs.
Woensdagavond wordt de Studio on Wheels weer van stal gehaald. Barry komt die avond namelijk live vanaf de Starmaker Campus in Almere. Wil jij erbij zijn? Dat kan: vanavond en morgenavond geeft Barry VIP kaarten weg, waarmee je de uitzending kan bijwonen.

Welke VIP wil jij uitnodigen voor Barry Paf? Laat het hem weten op www.radio538.nl/barry

>> Evers Staat Update
Vrijdag was Lichter Laaie te gast om te Live38-en. Komende vrijdag komt Michelle langs om Live38 te spelen.
Binnenkort komen Kane en Krezip langs bij Edwin. Het bezoek van Ilse de Lange is voorlopig uitgesteld, de reden daarvan was al eerder in het nieuws te lezen en horen.

Het was vorige week al te lezen in het medianieuws: vanaf 1 mei duurt Evers Staat Op een uurtje langer.
Wil je nog een keer nagenieten van de leukste fragmenten uit Evers Staat Op van de afgelopen week, of heb je wat gemist? Geen nood, ze zijn allemaal na te beluisteren op de vernieuwde Evers Staat Op site. Surf naar www.eversstaatop.nl of www.radio538.nl en klik rechts op programma.

>> Acties / Superprijs
Deze week een hoop leuke acties bij 538. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

> Deze week is het Westlife Week bij Jeroen Nieuwenhuize op Radio 538. Jeroen geeft in Hitzone van maandag tot en met woensdag VIP-kaarten weg voor het concert op donderdag 26 april in Ahoy Rotterdam. Als je wint zit je samen met een vriend of vriendin helemaal vooraan in een speciaal VIP-vak! Op donderdagmiddag geeft Jeroen de Superprijs weg: de winnaar mag Super-VIP zijn bij het Westlife-concert. Wat houdt dat in? Je gaat per limo naar het concert, je mag de soundcheck bijwonen en achter de schermen rondkijken, tijdens het concert heb je uiteraard een plek helemaal vooraan en tenslotte een meet-n-greet met de jongens van Westlife!

> Deze week is het Starwars week bij Rinkeldekinkel. Bel met Jeroen (0909 3000538) zodra jij een officiële Starwars naam hoort en de exclusieve Starwars cd “The ultimate Edition” en een jaarabonnement op Canal +. De hoofdprijs is een Pro-Logic set met breedbeeld TV.

> Luister deze week tussen zeven en negen uur ’s avonds naar Niels Hoogland. Doe mee met de Interrail-actie en win een eindeloos Interrail-ticket waarmee je heel Europa met de trein kunt ontdekken. Een maand lang gaan en staan waar je wilt en thuiskomen met de mooiste verhalen. Elk uur worden er twee kaarten weggeven.

>> Dancesmash Top 100
Radio 538 zendt komende zondag de Dancesmash Top 100 uit. Jij bepaalt hoe deze lijst eruit ziet! Op www.radio538.nl vind je een lijst met alle platen die tussen 1994 en 2000 dancesmash zijn geweest bij 538. Onderaan de site kun je je 3 favoriete dancesmash hits doorgeven.

Deze week is je laatste kans om te stemmen. Vrijdag worden alle stemmen geteld en verschijnt de definitieve lijst op de site van Radio538. Op zondag hoor je tussen 12.00 en 20.00 de volledige Top 100 op Radio 538.

>> Koninginnedag op 538
Dit jaar is 538 op Koninginnedag te vinden op het Museumplein in Amsterdam. Samen met TMF wordt daar het grootste koninginnedag spektakel georganiseerd. Tussen 12 en 21 uur komen de volgende artiesten langs om op te treden: Krezip, Twarres, Katja, Bastian, Milk Inc, DJ. Jose vs. G-spott, Safri Duo, One Two Trio, DJ. Cor, Huub Hangop, Birgit, Jody Bernal, Judith, Def Rhymz, Quincy, Spooks, Vengaboys, Alice Deejay, ATC, Nelly Furtado, Alizee, Boyband, Michelle, Juan Wells, Max en het Cooldown Cafe. De avond wordt afgesloten met een concert van Van Dik Hout en Acda & de Munnik. Meer informatie vind je op www.radio538.nl

>> Bevrijdingsdag
5 mei is het bevrijdingsdag. 538 volgt die dag Kane en Trijntje Oosterhuis. Niels Hoogland en Frank Dane vliegen mee met de helikopter langs de verschillende concerten waar Kane en Trijntje zullen optreden.

>> De Schijven
Alarmschijf: Brandy feat. Ray-J – Another day in paradise
538 Dancesmash: Mark van Dale feat. CB Milton – Something goin’ on
Meer informatie over de schijven vind je op www.radio538.nl

>> De Wanadoo Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Top 40, normaal gesproken met Erik de Zwart, maar die was nog met vakantie dus Jeroen Nieuwenhuize presenteerde de enige echte. De Top 3 zat weer muurvast:

1 (1) damn (i think i love you) – starmaker
2 (2) survivor – destiny’s child (ex-alarmschijf)
3 (3) played-a-live – safri duo (ex-dancesmash)

De klapper van de week was de alarmschijf van vorige week: Play van Jennifer Lopez kwam nieuw binnen op 16.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama