Start wereldrecordpoging “Radio DJ Marathon” nabij!!

Nog even en de officiële “Radio DJ Marathon” die, door het in Noord-Brabant gelegen, Laarbeekse Radio Kontakt wordt georganiseerd gaat van start. De laatste puntjes in de organisatie worden op dit moment afgewerkt. Zo’n 100 mensen zullen uiteindelijk op één of andere manier betrokken zijn bij de aanval op het wereldrecord.

Medische begeleiding, een diëtiste, geestelijke en lichamelijke bijstand, overal is aan gedacht. De recordpoging, die gedaan wordt door presentator Ronnie Tijssen, start woensdag 6 juni om 11.00 uur. Op zondag 10 juni om 16.00 uur zal, als alles goed gaat, het record in Laarbeekse handen zijn.

Ondertussen is er veel media aandacht vanuit heel Nederland geweest. Een groot aantal landelijke, regionale en lokale omroepen hebben aandacht aan de recordpoging geschonken. Ook tijdens de Marathon zullen diverse stations verbinding leggen met de recordstudio in Laarbeek. Ook op internet en in verschillende kranten is ruim op de wereldrecordpoging, om een plaatsje in het Guinness Book of Records, ingegaan.

De Marathon zal via het lokale radio Kontakt worden uitgezonden. Ook kan wereldwijd worden meegeluisterd en gekeken via de website van de omroep: www.kontaktfm.nl

De speciaal ingerichte recordstudio zal dag en nacht voor iedereen geopend zijn. Op zondag 10 juni wordt de marathon afgesloten met een “Open dag”. Er komt een grote feesttent met live muziek door diverse artiesten en belangstellenden kunnen een kijkje nemen in de studio’s en technische ruimten van de omroep. Deze dag begint om 11.00 uur en gaat ook door als de recordpoging niet lukt.(M)

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email