Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Crematie Herman Brood rechtstreeks op AT5 en website.

De herdenkingsbijeenkomst voor Herman Brood, vandaag in het Amsterdamse Paradiso, is rechtstreeks te volgens op de lokale televisiezender AT5. Voor mensen buiten het bereik van AT5 wordt de bijeenkomst tussen 14.00 en 16.00 uur rechtstreeks uitgezonden via internet op de website van Herman Brood. Deze vind u op www.hermanbrood.nl. Na de plechtigheid, die om 15.00 uur begint, wordt het lichaam van Brood in besloten kring gecremeerd. In Paradiso kunnen familieleden en vrienden muziek maken of een toespraakje houden.

Gestolen zeefdrukken
Afgelopen zondag middag zijn uit de Haagse kunstgalerie ArtOfficial aan de Groenmarkt dertien zeefdrukken van Herman Brood in een onbewaakt ogenblik gestolen. Het gaat om vijf zeefdrukken van een man die gitaar speelt, vijf exemplaren van een portret van Willem-Alexander en drie zeefdrukken van een blauwe torso van een vrouw. De totale waarde is zeker 16.000 gulden.

Gerelateerde berichten