Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 DJ Arlo van Sluis naar Noordzee FM

Noordzee FM, het commerciële radiostation voor de jong volwassenen heeft vandaag bekend gemaakt dat Radio 538 DJ Arlo van Sluis vanaf 1 september iedere werkdag te beluisteren zal zijn tussen 10.00 uur en 13.00 uur op Noordzee FM.

‘Arlo is een absolute versterking van ons team van DJ’s. Met zijn kennis en ervaring die hij met radio maken en daarbuiten heeft opgedaan, zijn we absoluut in staat Noordzee FM naar een hoger niveau te brengen,’ aldus Michèl Weber, Programma Directeur bij Noordzee FM des gevraagd in een reactie. ‘Met Arlo halen we een zeer professionele DJ binnen. Bovendien betekent deze aanwinst dat we onze programmering kunnen uitbreiden.’

De overstap naar Noordzee FM ziet Van Sluis als een frisse wind in zijn loopbaan. ‘Werken voor Noordzee FM, een station met een duidelijk ambitieniveau en format spreekt mij erg aan’, meldt de nieuwe Noordzee FM jock. ‘Het is een leuk station, met erg enthousiaste mensen en veel muziek.

Arlo van Sluis heeft de afgelopen jaren zijn sporen als radio DJ meer dan verdiend. De dertig jarige Zeeuw deed zijn ervaringen op in binnen en buitenland. In 1995 kwam hij terecht bij Radio 538 waar hij o.a. de programma’s Greatest Hits en Alles op Arlo presenteerde. Tevens was hij in zijn beginjaren bij 538 producer van de top 40. Vanaf 1 september is Arlo dus te beluisteren op Noordzee FM. (M)