Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Slogo wint strijd om uitzendvergunning

De stichting Slogo heeft een uitzendvergunning gekregen voor een lokale omroep in Bussum en Naarden.

Omroep Hilversum wilde de uitzendvergunning ook hebben. Uiteindelijk moest het Commissariaat voor de Media een uitspraak doen. De stichting Slogo kreeg de vergunning, omdat deze stichting het meest lokaal georiënteerd is. De nieuwe lokale omroep gaat uitzenden vanuit zorgcentrum Patria aan de Centuurbaan in Bussum. Slogo wil via de ether op 107.4FM en de kabel uit gaan zenden. De radioprogramma ’s zullen ook te horen zijn in Huizen, omdat delen van de gemeente Naarden zijn aangesloten op het kabelnet van Huizen.

Slogo begint vanaf 1 september met het uitzenden van testprogramma’s. Het is nog niet bekend onder welke naam zij dat zullen doen (M)

Gerelateerde berichten