Zoeken
Sluit dit zoekvak.

UPC-TV breidt sterk uit in Europa

Het bereik van de themazenders van UPCtv is sterk uitgebreid. De diverse zenders zijn nu in grotere gebieden beschikbaar in o.a. Zwitserland, Polen en Roemenië. Nieuwe uitzendlanden zijn Rusland en Estland. Ook in de komende maanden zal deze uitbreiding zich voortzetten.

De zenders Sport1, Expo 24×7, Avante en Extreme Sports Channel worden in Zwitserland digitaal via Cablecom gedistribueerd. De zenders Club, Avante en Extreme Sports Channel worden in Polen via UPC verspreid. Dit gebeurt zowel via het eigen kabelplatform als via het Wizja DTH platform. In Rusland is Extreme Sports Channel nu te zien via Zao Teleplus.

De adrenaline-zender Extreme Sports Channel is beschikbaar in het Midden-Oosten via Showtime, in Roemenië in het analoge basispakket van Tele M Sat en in IJsland digitaal via Iceland Telecom. In Estland is naast Extreme Sports Channel ook Club beschikbaar. De zenders worden daar digitaal doorgeven via het Starman Kaabeltelevisiooni netwerk.

Tony Wawryk, Vice President Sales en Marketing bij UPCtv, verklaarde het volgende: “Wij zijn erg enthousiast over het feit dat steeds meer kijkers in Europa nu in de gelegenheid zijn om onze zenders te ontvangen. Ook in de komende maanden hopen wij het bereik te vergroten.” (M)
Meer info vind u op www.upctv.com

Gerelateerde berichten