Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vestingstad doet wereld record poging.

Over drie maanden zal Radio Vestingstad FM uit Woudrichem (vroeger Atlantis) ook een aanval op het wereldrecord radio-maken. Men wil het record van 99 uren verbeteren.
Tijdens de wereldrecordpoging wordt geld ingezameld voor de oranjeverenigingen. Dit ter gelegenheid van het huwelijk van prins Willem Alexander en Maxima Zorreguita.

De voorbereidingen voor de aanval op het wereldrecord radio maken bij Vestingstad fm 107.1 verlopen voorspoedig. De datum van deze aanval op het wereldrecord is ondertussen vastgesteld op dinsdag 09 oktober. Een disk jockey ( zijn naam mogen we nog niet bekend maken ) van het populaire radiostation doet in die dagen een officiële aanval op het wereldrecord radio maken , wat nu staat op 99 uur.

Het record zal als het slaagt op 101 uur worden gebracht. Dit betekent dat de disk jockey op zaterdag 13 oktober om 15.00 uur klaar zal zijn. De record aanval staat in het teken van het 2 jarig bestaan van Vestingstad FM 107.1.

Overigens is het station ook te bereiken via een vernieuwde site op www.vestingstadfm.nl

Gerelateerde berichten