Radio 1 9 2 nu ook op de kabel.

Sinds 1 augustus is het geluid van Radio 192, het nieuwe Golden Oldies station van Nederland, te ontvangen op de kabel in Gouda en omgeving via de 89,6 Mhz.

Dankzij een zeer grote fan van Radio 192 (AM 1332.), de Goudenaar Peter Swaak, zal Radio 192 vanaf 1 augustus ook via de kabel te ontvangen zijn in Gouda en omgeving. Veel was er niet voor nodig, een brandbrief en diverse telefoontjes om de kabel maatschappij Stichting Regionale Kabeltelevisie Midden-Holland (RECAM) te overreden om Radio 192 op te nemen in haar pakket, aldus Peter Swaak. De directeur van kabelbedrijf Midden-Nederland de heer Grooten is zelf een zeer groot aanhanger van het oude geluid van Radio Veronica. Het was dus niet echt moeilijk om hem te overtuigen, aldus Peter Swaak. Verder ben ik ook blij dat de exploitant luistert naar de roep uit de bevolking.

Uiteraard is Radio 192 via www.192goedidee.nl op het internet te beluisteren. (M)