Search
Close this search box.

Storing op radio 1

Storing is het scherpzinnige mediaprogramma van BNN op Radio 1. Iedere donderdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur kun je Jeroen Pauw lekker eigenwijs bezig horen als hij alle belangrijke bespelers uit de radio- en televisiewereld interviewt. Ook bladenmakers, krantenjongens en internethelden komen regelmatig langs in de BNN-radiostudio.

Storing volgt alle boeiende, interessante, ontroerende of pijnlijke zaken in het mediawereldje op de voet. Hier vertelde Beau van Erven Dorens voor het eerst dat hij weg moest bij Yorin, waarna hij ook echt werd ontslagen. Hier liet Robbie Muntz voor het eerst horen welke fragmenten de VPRO niet wilde uitzenden. Hier werd menige mediaruzie over de telefoon uitgepraat. Of liep het nog verder uit de hand. Kortom: over Storing wordt gesproken!

In het kader van haar media programma ‘Storing’, zendt BNN gedurende de maanden juli en augustus een zevental thema-programma’s uit. De programma’s worden gepresenteerd door Jeroen Pauw.

Vannavond tussen 2000-2100

Donderdag 9 augustus 2000-2100
Regionale omroepen: waar doen ze het van en wie heeft ze aanstaan? Om met het eerste te binnen: geld is er nauwelijks. Men heeft het maar te doen met een fractie van wat de Hilversumse omroepen kunnen spenderen. Toch wordt er kwalitatief goed werk afgeleverd en kennen deze omroepen een luister/kijk-dichtheid die de landelijke zenders overtreft. Daar staat het dédain waarmee het ‘Hilversumse’ deze omroepen bejegent dan weer tegenover. Dus echt leuk werken kan het er niet zijn. En al helemaal niet als je beseft dat je ‘doelgroep’ bestaat uit mensen waarover Youp van ’t Hek altijd zulke grappige dingen zegt. Medewerking van:

Huub Elzerman (Directeur/hoofdredacteur RTV Noord Holland)
Allart Berends (algemeen directeur AT5)
Marten Freuberg (Omroep Brabant)
Henny Everts (Algemeen directeur/hoofdredacteur RTV Oost)
Jelle Leenes (programmaleider Omroep Friesland)

(Als er overigens één Hilversumse-presentator is die het beste voor heeft met deze verschoppelingen, dan is het wel Jeroen Pauw)

Vanaf 21 september krijgt Storing ook een tv-zusje. Iedere vrijdagavond op Nederland 2 tegen 23:15 uur. De radioversie hoor je de avond ervoor vanaf 20.00 uur op Radio 1. Wil je reageren op de uitzending, heb je suggesties of commentaar? storing@bnn.nl. (D)

Gerelateerde berichten