Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoek het ei van Radio 10 FM

Bij Radio 10 FM heb je tot en met 22 augustus de kans om een reis voor 4 personen naar Florida te winnen. De actie staat helemaal in teken van de nieuwe Disneyfilm Dinosaur. Deze film is een opmerkelijk verhaal over dinosaurussen, die de uitdaging van hun leven moeten ondergaan.

65 Miljoen jaren geleden legden niet alleen vogels, maar ook dinosaurussen een ei. Door een meteorietinslag is destijds een dinosaurus-ei zoekgeraakt en nooit meer teruggevonden. Althans… tot aan nu, vele miljoenen jaren later. Radio 10 FM wil van haar luisteraars weten waar precies dat grote dinosaurus-ei ligt. Om de luisteraars te helpen wordt er op de radio elk werkdag ’s middags een nieuwe tip gegeven, zodat je het gigantische dinosaurus-ei kunt vinden. Als iemand de juiste plek van het ei heeft kunt bepalen kan hij of zij naar Florida toe.

Je kunt vanaf vandaag ook mee doen aan het Dinosaur websitespel en win een Dinosaurpakket. Vanaf maandag 13 augustus vind je hier elke dag een nieuwe vraag. Lees het Dinosaur verhaal goed en beantwoord dan de vraag. [E]

www.radio10.fm