Eerste media programma storing op TV

Vannavond om 23.20 uur zal het nieuwe mediaprogramma “Storing” van Jeroen Pauw voor het eerst te zien zijn bij BNN op Nederland 2.

In de eerste aflevering spreekt hij met Mart Smeets, Henny Huisman en Robert ten Brink over het nieuwe televisieseizoen. Jeroen Pauw praat met deze drie boegbeelden van de Nederlandse televisie, Over de macht en de invloed van de media, over de zware concurrentiestrijd tussen de verschillende zenders en over de kwaliteit van de programma’s van dit moment.

Tevens heeft Jeroen Pauw een interview met Joop van der Reijden, oud-voorzitter van Veronica, over macht en de vergankelijkheid hiervan.

Twaalf weken lang presenteert Jeroen Pauw iedere vrijdagavond de televisieversie van het spraakmakende mediaprogramma Storing, dat al iedere donderdagavond bij BNN op Radio 1 te horen is. Storing volgt alle boeiende, interessante, ontroerende of pijnlijke zaken in het mediawereldje op de voet. [M]