Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sky Radio Music Just Music Tour for Students

Zeven verschillende artiesten die op één avond in drie verschillende steden een spetterend optreden verzorgen. Het klinkt onmogelijk, maar op dierendag, donderdag 4 oktober laat Sky Radio het toch gebeuren tijdens de Sky Radio Music Just Music Tour for Students.

In drie veel door studenten bezochte café’s in Amsterdam (De Heeren van Aemstel), Utrecht (Stairway to Heaven) en Tilburg (Café Bolle) zal een unieke combinatie van Nederlandse artiesten te zien zijn.

Een van de grote namen is Guus Meeuwis & Vagant maar ook Judith, Wyatt, Is ook schitterend!, en Juan Wells het podium betreden. Wil je hier ook bij zijn, dat is mogelijk, teogangskaarten zijn te winnen via www.skyradio.nl, waar je nog veel meer informatie kan vinden over het tourschema en de biografieën en foto’s van de artiesten. [M]