Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM nieuws

3FM Megahit: Within Temptation – Ice Queen

Vanavond (15-1) zijn de gothic rock band Within Tempation te gast bij Isabelle.
Morgen (16-1) is de soul hiphop band Relax te gast in de Hollandse Nieuwe. Zij werden gekozen door Silverlake, de Hollandse nieuwe van 2 januari.
De Mix In The Weekend op vrijdag wordt verzorgd door Dj Kareem.

Volgende week staat 3FM in het teken van de film. En Isabelle wil daar een bijdrage aan leveren met de Soundtrack top 18 dus de beste filmmuziek bij de mooiste, coolste, grappigste, vertederendste, bruutste filmfragmenten.

Mail jouw grootste bioscoopergernissen naar lois.de.jong@nps.nl .De ergste ergernissen hoor je volgende week bij Isabelle, samen met de lekkerste filmmuziek.

25 januari is het zover! Dan is de kalender klaar! 3FM en Stendersvroeg gaan dat vieren met een groot feest, maar daarover later meer. Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de kalender is geworden? Zorg dan dat je hem in je bezit krijgt! Jouw 15 euro’s opbrengst gaat naar Warchild!

Wil jij alvast deze super kalender bestellen? Maak dan 15 Euro over op giro 2132 ten name van de Stenders Vroeg kalender, te Amsterdam. Je hebt de kalender dan voor 1 februari in huis. Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste kalender ontwikkelingen? Stuur dan een sms naar 06-54RADIO3 met daarin het woord Kalender. Je betaalt voor dit sms-je het gewone tarief, alles wat je daarna van ons ontvangt is gratis!

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten