Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM nieuws

Vanaf morgen in Arbeidsvitaminen een weekje geen Gerard Ekdom tussen 9 en 12 uur op 3FM te beluisteren, maar een stem uit de nacht. Marc Hamburger neemt de honeurs waar in de Arbeidsvitaminen.

Vandaag in Buzz tussen 18.00 en 20.00 uur.
Kirsten komt maandag uit met haar debuut-cd ‘The Chick Singer’ en is vandaag live in het 3FM-programma BuZz. De 24-jarige singersongwriter uit Haarlem heeft al een aardige reputatie opgebouwd in het clubcircuit en op festivals. Zij deed de voorprogramma’s van Sheryl Crow en Ani DiFranco dus ook internationaal valt ze op.

Ook aandacht voor nieuw talent in de BuZz Award. Een van de volgende bands wordt uitgeroepen tot beste band van januari: uit Zwolle Soaptrip, Embankment met z’n aanstekelijke Powerpop en geestelijk geinspireerde Frozen Bread.

Verder in BuZz aandacht voor het theaterstuk Sex Sells, dat aanstaande dinsdag in premiere gaat. Het stuk vertelt het verhaal van Lisa en haar wanhopige zoektocht naar liefde via het internet. BuZz zoekt de hoofdrolspelers op tijdens de generale repetitie. En, naar aanleiding van de film Vanilla Sky, analyseert BuZz de filmcarriere van hoofdrolspeler Tom Cruise

3FM op de film
Die dagen lang film kijken, dat was de opdracht bij 3FM, dit komt neer op 82 uur achter elkaar film kijken, en de winnaar van de 3FM-filmmarathon is bekend. Bader heeft het uiteindelijk gehaald.

Deelnemer Bader heeft de 3FM filmmarathon gewonnen. Hij beantwoordde de vijf vragen die Edwin Diergaarde stelde eerder dan zijn collega-finalist Jeroen. Bader wint hiermee de breedbeeld DVD en het jaarabonnement gratis video’s en DVD’s huren. Halverwege de Marathon wilde Bader eigenlijk naar huis, maar besloot toch nog even vol te houden, een wijze beslissing. Bader is namelijk nu de eigenaar van een DVD Breedbeeld tv, een jaarabbonement op de videotheek en ontelbare films en t-shirts. Als je precies wilt weten hoe de finale is verlopen, kijk dan op 3FM.nl voor een uitgebreid verslag.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten