Storing bij Radio Nationaal

Deze week in de Roemruchte Radio Reeks (RRR) in Storing Radio Nationaal. De zender staat veel in het nieuws deze week. Na de bekendmaking van de verdeelmethode van etherfrequenties voor het komende jaar (de 7 groten blijven houden wat ze hebben en twee kleintjes worden toegelaten op twee
nieuwe FM-frequenties). Eén van die twee zal wel Radio Nationaal worden.

Want nieuwe eigenaar Ruud Hendriks is niet zomaar eind december als nieuwe eigenaar met zijn goedgevulde zakken geld aan komen zetten. Zo wordt gefluisterd. De overheid heeft namelijk een voorkeur voor een station met Neerlands produkt.
In de repo gaat Arjan Snijders vanavond langs bij de jongens van Radio Nationaal en praat hij met Karel van Cooten (ex-TROS) en Bart van Leeuwen (ex Veronica en 538).

Luister of de zender iets toevoegd aan het Nederlandse radioklimaat en zich terecht mag opmaken voor één van die felbegeerde FM-frequenties. Uiteraard laat juryvoorzitter Paul van Liempt ook weten wat de zender waard is en waar Nationaal eindigt in het Grote Radioklassement.

Storing volgende week
PS Volgende week (21 februari) en de week daarop (28 februari) twee keer ruim aandacht voor sport en vooral voetbal op de donderdagavonden op Radio 1. Dat betekent geen Storing en – helaas – dus ook geen Roemruchte Radio Reeks. De eerstvolgende aflevering hoor je op 7 maart en die gaat over Yorin FM.

Storing op TV
De eerst volgende aflevering van Storing op TV is op 1 maart 2002 met Jeroen Pauw

Luister en lees ook de vorige afleveringen na inclusief een uitgebreide reprotage over de Roemruchte Radio Reeks. op Radio.nl [M]

Gerelateerde berichten