Toekomst Studio 2 onzeker

De toekomst van Studio 2, het late night-programma van Nederland 2, is onzeker. Het programma van de Tros en de NOS kreeg de afgelopen maanden veel kritiek te verduren. Desondanks wil producent Ivo Niehe wel doorgaan. Volgens Niehe kwamen de tegenvallende kijkcijfers vooral doordat Studio 2 vaak op onregelmatige tijden werd uitgezonden vanwege voetbalwedstrijden. De producent wil vanaf september verder met Studio 2 op de maandag- en de vrijdagavond.

Een woordvoerder van de Tros laat weten dat momenteel wordt nagedacht over een nieuwe opzet voor het programma. Een mogelijkheid is dat er in bepaalde perioden blokken van Studio 2 zullen worden uitgezonden. Momenteel is de Tros nog in onderhandeling met de NOS over de financiële toekomst van het programma. [VdL]

Gerelateerde berichten