3FM nieuws

Vanavond en morgen vindt er weer het Drum Rythmn Festival plaats op de kop van het Java eiland in Amsterdam. Radio 3FM is aanwezig en zal ook live gaan uitzenden vanaf het Drum Rythmn festival terrein.

Vanavond (vrijdag) kun je van 20:00 tot 01:00 uur gaan luisteren naar de live uitzending en morgen (zaterdag) van 18:00 uur tot 01:00 uur. Tijdens deze live uitzendingen kun je interviews en live concerten verwachten van onder andere Macy Gray, Kruder & Dorfmeister, Lamb, Royksopp en De La Soul.

3FM op Texel
15 juni vindt het jaarlijkse rondje Texel weer plaats. De 3FM Tros Zaterdag is erbij en neemt een boot vol artiesten mee!

Peter Plaisier, Edwin Diergaarde, Daniel Dekker en Corne Klijn reizen 15 juni af naar Texel om de jaarlijkse catamaran race te verslaan. De catamarans moeten verschillende rondes varen om uiteindelijk in de finale te kunnen belanden. De catamaran die in de finale als eerste om Texel heen is, wordt de winnaar.

De Tros 3FM zaterdag zorgt voor het amusement tijdens de wedstrijd en heeft Di-Rect, Within Temptation, Lieke, Henk Westbroek, Alcarzar en DJ Benny Rodriguez uitgenodigd om live te komen spelen. Het precieze tijdschema is nog bekend, maar zetten we zo snel mogelijk op deze plek neer.

Meer informatie over Rondje Texel vind je op die Rondetexel.nl .

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten