Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica presenteert Van Dik Hout in Eerbeek [Update]

Afgelopen vrijdag organiseerde Radio Veronica wederom een live-concert in Bar Café Spoorzicht in Eerbeek. Dit keer stond Van Dik Hout op het podium met in het voorprogramma “Trots”. Van Dik Hout verzorgde vorig jaar ook al een optreden in Eerbeek en dat concert was een groot succes.

7 juni “Skik”
Het concert van Van Dik Hout is het tweede van in totaal drie concerten, die Radio Veronica dit voorjaar organiseert in Eerbeek. Op vrijdag 19 april traden Kirsten en Twarres op. Het derde concert vindt plaats op vrijdag 7 juni als Skik op het podium staat.

Radio Veronica heeft het concert van “Van Dik Hout” rechtstreeks uitgezonden in samenwerking met M-FM. Op de website van Streekradio M-FM is een verslag van de liveuitzending te zien en te horen.[M]