538 Report

De verslaggevers Cees en Robin van Radio.nl hebben het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.
En omdat voor velen de vakantie begint (of al begonnen is), hebben we er een extra lange editie van gemaakt…

>> Peppers week
Deze week is het Red Hot Chili Peppers week op 538. Hoor je een plaat van de Peppers voorbij komen, bel dan snel met 538 (0909 3000538) en maak kans op Chili Peppers-pakket. In dit pakket zit het nieuwste album “By the way”, drie eerdere albums, de DVD “Of the map” en een exclusief V-neck shirt. En als echte Peppers-fan moet je zeker meedoen, want alle winnaars kwalificeren zich automatisch voor de hoofdprijs: een VIP-trip naar het uitverkochte concert van de Peppers op 26 juni in Londen.

Vrijdag tijdens de Top 40 maakt Erik de Zwart de winnaar van de hoofdprijs bekend.

>> Unexpected Fresh weekend
Ook deze week maak je in de Latenight Radioshow met Barry Paf nog kans op een weekendje Texel. Niet alleen natuurlijk, maar samen met 8 vrienden of vriendinnen. En als winnaar ga je als één van de eerste in Nederland kennis maken met Blo Karten: met 90 over het strand zeilen in een soort kart.

Dus heeft één van je vrienden dit weekendje wel verdiend geef hem/haar en jezelf op via Radio538.nl. Donderdagavond maakt Barry de winnaar bekend.

>> 538 Glam Party
Aanstaande vrijdag organiseert Radio 538 in samenwerking met de Hollywood Music Hall in Rotterdam de 538 Glam Party. Het feest staat volledig in het teken van VIP’s, champagne, rode lopers en limo’s. Gastheer van die avond is mr. glamour himself: Gordon. Om 21 uur gaan de deuren open en de toegang in gratis!! (als je voor 1 uur komt). Bekende Nederlanders worden per limousine voorgereden en krijgen een ware Hollywood entree met rode loper, fotografen en natuurlijk fans! Dus mocht je in de buurt zijn, kom dan zeker langs…

>> Label Land live op 538
Aanstaande zaterdag komen de top-dj’s van de Chesterfield Label Land feesten nog één keer bij elkaar in de Heineken Music Hall en Radio 538 is erbij. Vanaf 20 uur zal Van Diepens Dance Department het feest uitzenden. De line-up van het feest: Speedy J, Michel de Hey, Benny Rodriquez, Erik de Man en nog veel meer.

Zaterdag 20 juli wordt in Einhoven Extrema Outdoor gehouden. Ook hierbij is 538 aanwezig en zal het beste in Dance Department worden uitgezonden.

>> Devious mixen nu te downloaden op Radio538.nl
De afgelopen maanden is Dennis Verheugd flink aan het mixen geweest en de resultaten zijn nu te downloaden op de site van de Powermix. Je vindt hier o.a. mixen van Shakira, Madonna en Brainpower. Ook de Bond van Doorstarters Soulshow mix, zoals die bij Evers toen is uitgezonden, is hier te downloaden. De Powermixsite is te vinden op Radio538.nl -> programma -> powermix.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Jeroen Nieuwenhuize geniet van een paar weekjes vakantie, daarom hoor(de) je Tim Klijn tussen 12 en 16 uur.
Woensdagavond was Barry bij het concert van Kylie, Lindo Du(in)vall was weer opgetrommeld om de Latenight Radioshow over te nemen. Donderdag was Jeroen van Inkel er niet. Dennis Ruyer en Dennis Verheugd namen Rinkeldekinkel over. Vanwege de WK was Evers Staat Op afgelopen zaterdag live.

Woensdag zal Lindo Duvall komen chatten bij het TMF programma “Play”.

Vrijdag is Romeo te gast bij Edwin Evers om Live38 te spelen. De week daarop komt Soulvation langs.

Deze week kun je bij Niels Hoogland weer meedoen met de Nintendo Gamecube contest.

Het weekschema van de programmering is weer terug te vinden op Radio538.nl.

Zaterdag gaat het dak van Podium Hardenberg er af met de 538 Drive-in show. En dit is een bijzondere editie, want drie kopstukken van 538 zullen de zaal absoluut op hun kop zetten: Edwin Evers, Jeroen van Inkel en Erik de Zwart. De zaal gaat open om 20 uur en de Drive-in show begint rond middernacht. Trouwens handig dat het in Hardenberg is, want dan kan Edwin lopend naar huis…

De afgelopen maand zijn de voorrondes geweest voor de Heineken Student Music Award en woensdag is de finale. Bepaal mee welke van de vijf finalisten de hoofdprijs verdient. Op Radio538 kun je de nummers van de finalisten beluisteren en stemmen op jouw favoriet.

>> Superprijs
Donderdag maak je bij Tim Klijn tussen 14 en 16 uur weer kans op een Superreis. Wat dacht je van een roadtrip door LA?
Lekker cruisen met een cabrio met de kap open en het zonnetje op de bol. En of je nu gaat rijden door de woestijn, over Rodeo Drive in Beverly Hills, of even op en neer naar Hollywood gaat maakt niet uit, want tijdens het verblijf is de cabrio van jou. Over het slapen hoef je je ook geen zorgen te maken, want dat hoef je niet in de auto te doen. Daarvoor kan je iedere avond terecht in een ander tophotel in Los Angeles.

>> The Essential Three
Jeroen van Inkel’s Essential three van afgelopen vrijdag:
1. Tillman Uhrmacher – On the run
2. Lethel Drummin’ – OD
3. Shakedown – At Night

The essential three hoor je elke vrijdag even na 21 uur.

>> De Schijven
Alarmschijf: Red Hot Chili Peppers – By the way (nummer 9 in de Tip Parade en bellen met 538 zodra je hem hoort natuurlijk!)
Dancesmash: Dance Nation – Dance (nummer 10 in de Dance Trends)
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
Zoals elke week weer een overzicht van de bovenste regionen van de Top 40. Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (2) Eminem – Without me
2 (1) Brainpower – Dansplaat (ex-alarmschijf)
3 (3) Ronan Keating – If tomorow never comes

De Klapperrr van de week was een ex-Dancesmash: Mad’House met Holiday op nummer 12.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama

Gerelateerde berichten