Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yorin FM verandert Friese haven in bioscoop

De Yorin FM Drive In Movies zijn inmiddels een begrip geworden. Op zaterdag 20 juli organiseert Yorin FM een verrassende, nog nooit eerder vertoonde variant op deze bijzondere bioscoopavonden: de “Yorin FM Sail in Movie”.

De haven van het Friese Langweer zal s’avonds in een bioscoop veranderen. Zo presenteert Yorin FM in de open lucht, op een 15 bij 30 meter groot filmscherm een preview van de Amerikaanse film “40 days, 40 nights”.

Tijdens de “Yorin FM Sail in Movie” kunnen bootbezitters kijken naar de megamovie, die pas vanaf 25 juli in de Nederlandse bioscopen is te zien. De haven biedt plaats aan ongeveer driehonderd boten. De Yorin FM-jocks sluiten de “Yorin FM Sail in Movie” af met een spetterende afterparty in Langweer.

Film: 40 days and 40 nights
“40 days and 40 nights” is een romantische comedy (van de makers van de kaskraker Bridget Jones’s Diary), geregisseerd door Michael Lehmann waarin acteur Josh Hartnett en de aantrekkelijke Shannyn Sossamon in de hoofdrollen schitteren. Twintiger Matt Sullivan (Josh Hartnett) kampt met heftig liefdesverdriet wanneer zijn relatie op de klippen loopt en zijn ex-vriendin zich binnen de kortste keren heeft verloofd met iemand anders. Hij wil erover heen komen door religieus te gaan vasten.

Matt doet de belofte om zich 40 dagen en 40 nachten te ontdoen van seks in de breedste zin van het woord. Kortom: geen seksuele gedachten, gezoen of aanrakingen en verleidingen. Het duurt niet lang of al zijn vrienden sluiten er weddenschappen op af dat Matt zal zwichten. De meest aantrekkelijke vrouwen proberen Matt op andere gedachten te brengen. Hij krijgt het pas echt moeilijk wanneer hij tot over zijn oren verliefd raakt op de bloedmooie Erica (Shannyn Sossamon).[M]

Gerelateerde berichten