Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 WeekendReport: Johan naar Rome en Whitney bij Gordon

De verslagevers Cees en Robin van Radio.nl hebben het laatste weekendnieuws van Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Evers Staat Update (met Gordon)
De eerste week van Gordon als vervanger van Edwin zit er al weer op en ook vanochtend wordt het weer een volle show. Ten eerste heeft 538 de smaak een beetje te pakken om als eerste met nieuwe muziek te zijn. Vorige week ging de nieuwe single van Bon Jovi al in premiere bij Edwin, vanochtend tussen 7 en 8 uur hoor je exclusief de nieuwe single van Whitney Houston bij Gordon.

Overigens wordt er toch gewoon ge-Live38, want vanochtend is Fontaine te gast. Alle zin en onzin uit de show kun je nalezen en beluisteren op Eversstaatop.nl.

>> Voetreis naar Rome
Morgenavond (zaterdag) om 18.45 uur vertrekt Johan Vlemmix vanaf het studiopand van Radio 538 voor zijn voetreis naar Rome. Rick van Velthuysen zal tijdens zijn programma het startschot geven.
De voetreis naar Rome neemt zo’n drie maanden in beslag en honderden mensen hebben zich al aangemeld om mee te lopen.

Wil je overigens ook zelf een stuk meelopen. Dat kan, geef je op via Voetreisnaarrome.nl. De opbrengsten komen ten goede van Warchild. Overigens zal Johan op deze site ook dagelijks verslag doen van zijn belevenissen en ieder weekend komt Johan in de uitzending van Rick van Velthuysen.

Johan Vlemmix over zijn missie: “Ik kijk er uiteraard naar uit om van start te gaan maar onderschat het niet. Het is natuurlijk niet niks om te doen want als je ergens aan begint, moet je het ook afmaken. Ik verwacht dat het best zwaar zal worden en ook eenzaam omdat je regelmatig alleen zal lopen. Desondanks zal het ook een fantastische ervaring worden!” Aan het eind van de avond hoopt Johan in Utrecht te zijn gelopen.

>> Kort Weekendnieuws
Morgenavond hoor je exclusief bij Wessel in Dance Department Tiesto live vanuit Amnesia op Ibiza.
Omdat Niels Hoogland op vakantie is, neemt Brainpower zondagavond Juize over.

>> 538 Magazine
Deze week in 538 Magazine: Ben Affleck, Oasis en Mido. Je kunt het allemaal lezen op Radio538.nl.
Tenslotte alvast een vooruitblik naar volgende week: Dan is het Nickelback week en komen Heinz Curry & Van Inkel (& Ruyer) vanuit Bloemendaal. Meer hierover lees je maandag.

Prettig Weekend en tot maandag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama