ID&T Update

// ID&T Radio You’re in Control!
ID&T Radio wil graag jou mening weten van bestaande en nieuwe platen. De nieuwe platen oordeel je in de New Music Vote . Hier staan 10 nieuwe platen waarvan jij kan zeggen wat je er van vind.

De meest gedraaide platen van ID&T Radio (huidige en wat oudere muziek) kun je vinden in de ID&T Radio Music Monitor. Hier kun je 37 platen voorzien van jouw mening. Vaker horen of te vaak gehoord? Je kunt van elk nummer een fragment beluisteren (die is ook zo bij de New Music Vote) om je geheugen op te frissen.

// ID&T Program Update
Er zijn wat wijzigingen doorgevoerd in de ID&T Radio Programmering. Op zondagmiddag van 12-15 uur hoorde je eerst altijd de Cool Sessions. Dit programma is verplaatst naar de vrijdagnacht (00-02 uur) dus niet naar de zondagnacht. De open plek in de programmering wordt opgevuld door het programma “True House Music” met Ricky Rivaro.

// ID&T Radio Program Highlights
Dit zijn de programma’s die je deze week zeker niet mag missen.

Vanavond de Vip Sessions met Mick Boskamp en DJ Eric de Man gevolgd door Nightlife met een mix van Chord Symbols (Future, Nighttown). Morgen is er weer de Twix Talent Room Radio tussen 7 en 8 uur s’avonds. s’Nachts hoor je in Thunderdome Radio opnames van de Thunderdome bunker bij Nature One vorig weekend in Duitsland).

Donderdag is er natuurlijk weer een nieuwe A State of Trance gevold door de Essential Mix deze week met Danny Howells! En natuurlijk niet te vergeten de live uitzending vanaf Mysteryland 2002 gepresenteerd door Dennis Hoebee & Koen van Tijn (zaterdag, 12-24 uur).

// Kort Nieuws / Prijswinnaars
Hier lees je de playlist van de afgelopen Cool Sessions na.

De Prijs winnaars van de sensation megamix prijsvraag en de winnaars van de ID&T TRance 4 prijsvraag staan nu op de site. hier en hier.

Na deel 5 van de foto’s van de opbouw van Mysteryland staat nu deel 6 op de site.

Mysteryland weerupdate
Het KNMI voorspelt voor a.s. zaterdag: 26 graden Celsius, 60% kans op zon en slechts 30% kans op regen. Het beloofdt dus een hele mooie dag te worden.

// ID&T CD Release : Sensation the Megamixes
In 1 week tijd kwamen meer dan 75.000 dance liefhebbers naar de Amsterdam Arena. Een ding waar vele mensen het nog steeds over hebben zijn de Megamixes. De grootste klappers van vroeger en vandaag verwerkt tot 2 spetterende megamixen met een licht, laser en vuurwerkshow die zijn weerga niet kende…
Vanaf 29 Augustus zal Senstation the Megamixes in de winkel liggen. Natuurlijk met alle klappers van beide avonden inclusief de weegaloze Sensation in en outro’s op een knetter van een CD!

Voor andere nieuwtjes mail naar de ID&T Radio Reporter, Cees van Koppen