Search
Close this search box.

Radio Flevoland en Radio Almere gaan samenwerken.

Met ingang van 1 september 2002 start een unieke samenwerking tussen de regionale omroep voor Flevoland , Radio Flevoland, en de lokale omroep voor Almere: Almere 107.8. Op zondag 1 september zullen voor het eerst programma’s uitgezonden worden die op beide zenders te beluisteren zijn.

Het gaat om twee programma’s speciaal bestemd voor allochtonengroeperingen. Elke zondagavond van 18.00 tot 19.00 uur is het programma Calor Hispana te beluisteren, een programma voor Spaanstaligen.Van 19.00 tot 22.00 uur wordt een speciaal programma voor Hindoestanen uitgezonden: Sangeet Mala. Het gaat om een proef die duurt tot 1 januari 2003. Als de proef slaagt is de kans groot dat de samenwerking tussen beide zenders wordt uitgebreid.

De programma’s worden gepresenteerd vanuit de studio van de Almeerse omroep en vervolgens uitgezonden via de frequenties van zowel Radio Flevoland als Almere 107.8. Het doel van deze samenwerking is om meer allochtonen van de genoemde groeperingen te bereiken en te voorzien van informatie uit zowel Almere als uit de rest van Flevoland. [M]

Gerelateerde berichten