Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kort media nieuws uit de krant: dinsdag 24 Sept 2002

Zender V8 komt met een nieuwe reality-show; ‘De Broertjes’. Gijs en Ruud de Wint zijn twee broers van 26 en 28 jaar oud, “eeuwige vrijgezel”, macho en geen gesprek gaat voorbij of vrouwen en seks komen aan de orde.
Lees hier verder

Televisiekijken is in Veendam beduidend goedkoper dan elders in het Noorden. Kabelabonnees in Veendam betalen ook het komend seizoen ‘slechts’ 8,20 euro voor 35 zenders. Het bestuur van de Stichting Kabelnet Veendam heeft opnieuw besloten het tarief niet te verhogen.
Lees hier verder

Wat moet er gebeuren met Het Parool? Kan de krant verder op eigen benen? Zijn er geldschieters? ‘Je zou je toch doodschamen als Amsterdam straks geen eigen stadskrant meer zou hebben.’
Lees hier verder

Als er dit weekeinde geen nieuw voorstel van de kant van Essent Kabelcom meer op de deurmat valt bij de gemeente Uden, komt er een kort geding. Dat zegt E. Bogaerts van het Boxtelse advocatenkantoor Bogaerts & Groenen die namens de gemeente Uden een laatste minnelijk gesprek voerde met de kabelgigant. Dit over de aansluiting van woningen in het buitengebied van Uden op de kabel.
Lees hier verder

Theo van Gogh is na twee optredens als columnist van het RTL5-programma Business Class ontslagen. Een woordvoerster van de Holland Media Groep vertelde dinsdagochtend dat het ontslag eenngevolg is van de publicatie van een internetcolumn van Van Gogh waarin een aantal onwaarheden staat en zijn weigering te willen meewerken aan een rectificatie over Mat Herben.
Lees hier verder

Gerelateerde berichten