Zoek
Sluit dit zoekvak.

NoordWestTV kiest voor nieuwe koers

De regionale commerciële zender NoordWest TV gaat zich op een meer dynamische en professionele wijze richten op de kijkers. Vanaf nu brengt de zender dagelijks anderhalf uur reportages en eigen programma’s.

Van kinderprogramma’s tot Cultuur en van talkshows tot kookprogramma’s. Daarna volgt een half uur Informatie TV (tekst-tv) met nieuws en achtergronden. Dit gehele blok wordt elke twee uur herhaald. In de toekomst wil de zender doorgroeien naar drie uur durende uitzendingen.

NoordWest TV is te ontvangen in 37 steden en dorpen in de omgeving van Haarlem. Ongeveer tweehonderdduizend inwoners kunnen de zender ontvangen. Het uitzendgebied strekt zich van Velsen-Noord tot en met Hoofddorp. Maar ook buiten dit gebied worden opnames gemaakt.

Noordwest TV geniet in de regio steeds meer populariteit. Om de zender te promoten bij de inwoners houdt NoordWest TV een campagne van vier weken. Zo is er o.a. een prijsvraag uitgeschreven waarmee kijkers leuke prijzen kunnen winnen, waaronder een reis naar Cuba of Turkije.

NoordWest TV is in het uitzendgebied te ontvangen via Multikabel kanaal 22+ en in Haarlem via UPC kanaal 26+. Meer informatie op Noordwest.tv [R.S]

Gerelateerde berichten