Zoek
Sluit dit zoekvak.

Innercity 2002 – In het teken van de Innercity People Republic

Elk jaar krijgt Innercity, het grootste indoor dance-evenement ter wereld, een thema dat aan een beroemde stad wordt opgehangen. Nadat vorig jaar veel bezoekers Tokio herkenden in de Aziatische stad die in de Amsterdam RAI was opgebouwd staat Innercity op 21 december a.s. in het teken van Moskou.

De Innercity People Republic is een verwijzing naar de Sovjet-Unie van de zestiger jaren.
Het evenement vertoont in de propaganda vooraf en de decoratie op de avond zelf grote gelijkenissen met het Sovjet-tijdperk. De ‘Innercity People Republic’, gevestigd in de Amsterdam RAI en bestuurd door de ID&T partij, zal die nacht 42.500 inwoners tellen.

De volgende DJ’s zijn aanwezig op een podium van dit evenement: Kevin Saunderson, Tiësto, Sven Väth, Marco V, Dana, Dave Clarke, Umek, DJ Sneak, Harry Choo Choo Romero, Sister Bliss, Sander Kleinenberg, Future Shock en Laidback Luke

De boodschap die de Innercity People Republic uitdraagt zal door de nationale radiozender 3FM worden verspreidt. Ook de partijzender ID&T Radio voldoet aan haar plicht door deze avond opnamen te maken ter meerdere glorie van de republiek. Het staatsburgerschap van de Innercity People Republic is voor €47,50 te verkrijgen bij alle filialen van TicketBox, Free Recordshop en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk naar dit fragment waarom Poetin zijn staatsbezoek aan Nederland heeft afgezegd. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten