Jeroen Pauw in gesprek met Nova

Jeroen Pauw praat verder met NPS en VARA over een rol als presentator van NOVA. Hij heeft deze week zelfs een kleine proefuitzending gemaakt voor het actualiteitenmagazine. Dat onthulde het AVRO-programma Antenne 2 zondagmiddag op Radio 2.

Eerder ging de BNN-presentator niet in op het verzoek van Nova-hoofdredacteur R.Rensen om mee te werken aan het late-night magazine, omdat hij de vernieuwde opzet – op locatie en met publiek – “op twee gedachten vond hinken.” Deze elementen zijn nu echter weer van de baan.

Jeroen Pauw wordt mogelijk onderdeel van een nieuw duo. “Paul Witteman heeft nu gezegd dat hij het voorlopig niet wil doen, maar we hebben er ook wel eens over gefilosofeerd om het samen te doen. Het programma Nova is juist op zoek naar twee presentatiekoppels,” zei hij zondag in het mediaprogramma Antenne2.

Pauws huidige werkgever, BNN, zou op de hoogte zijn van zijn gesprekken met Nova.
Of hij uiteindelijk ook één van de Nova-gezichten zal worden, hangt nog van diverse factoren af. Jeroen Pauw hoopt dat hij de presentatie van Nova kan combineren met zijn andere werk en dat hij kan geloven in de nieuwe formule: “ik zou het prettig vinden om daarmee verder te gaan.” [Radio.nl]

Gerelateerde berichten