538 Report: Evers blikt terug en de Eeuwige 100

De verslaggevers Cees en Robin van Radio.nl hebben het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet. De komende twee weken is de programmering van 538 aangepast. Meer hierover lees je in dit 538 Report

>> Evers staat Update
De komende twee weken blikt Evers met z’n team terug op het afgelopen jaar. Je hoort dan natuurlijk de leukste gesprekjes die Edwin had met z’n typetjes en andere BN-ers. Er wordt overigens niet alleen teruggeblikt, maar ook vooruit. Peter Heerschop en Viggo Waas worden namelijk gevolgd tijdens de voorbereiding van hun oudejaars-conference. De komende twee weken hoor je ook geen Live38. Dit spelletje in terug op 10 januari.

>> Kerstprogrammering
Ook met kerst is 538 de juiste keuze voor de beste muziek. Zo hoor je tijdens de kerstnacht (dinsdag op woensdag) alleen de beste kerstmuziek tijdens de 538 Kerstnacht.

Na vier uurtjes Evers trapt Dennis op eerste kerstdag af met de nummer 100 van de lijst der lijsten: De Eeuwige 100. Negen uur lang hoor je de klassiekers voorbij komen van Guns n’ Roses, Queen, Metallica, The Eagles en ga zo maar door. De grote vraag is natuurlijk wat er dit jaar op nummer 1 staat. Dat hoor je ’s avonds even voor 19 uur. Heb je gestemd voor de Eeuwige 100, luister dan zeker. Ieder uur wordt een stemmer beloond met een flink cd- en dvd-pakket. In dit pakket zit o.a. de dvd van Phil Collins live in Paris en de cd Best of U2 1990-2000. De complete lijst kun je binnenkort ook bekijken op radio538.nl.

Vanaf 19 uur mogen ook alle 538 jocks genieten van hun kerstmaal, want dan hoor je twee uur lang non-stop de beste kerstmuziek tijdens de 538 X-mas crackers.

>> Top 100 van 2002
Als je al die klassiekers van woensdag hebt overleeft, dan heeft 538 er vrijdag weer 100 voor je op een rijtje gezet. Tussen 10 en 18 uur hoor je namelijk de 100 grootste hits van het afgelopen jaar in de Top 100 van 2002. Wat zal er op 1 staan. Zijn dat de aanstekende klanken van Las Ketchup, is dat onze blonde diva Shakira of zijn het de franse woorden van Kate Ryen. Erik de Zwart zal even voor 18 uur de ontknoping geven. Dit is overigens ook een historisch moment, want dat is ook meteen de laatste keer dat je Erik op 538 hoort! Dus voor alle fans: zet de tape- of md-recorders klaar.

>> Wie Wat Waar voor Warchild
De afgelopen twee weken hebben diverse Nederlanders Wie wat waar voor Warchild gespeeld bij Tim Klijn op 538. Zij sprokkelden daarmee €42.500,- Radio 538 heeft dit bedrag verhoogt naar €50.000,- Erik de Zwart heeft het bedrag afgelopen vrijdag overhandigd aan Warchild.

>> Radio 538 heeft de best gewaardeerde salesafdeling
Afgelopen donderdag heeft het reclamevakblad Adformatie haar jaarlijkse kerstrapport gepubliceerd waarin adverteerders en mediabureau’s hun waardering geven voor media-exploitanten. Radio 538 werd van alle media als beste gewaardeerd en behaalde daarmee de fel begeerde nummer één positie.
Met een rapportcijfer van 7,23 heeft Radio 538 het hoogste gemiddelde. De afgelopen jaren was Radio 538 al in de hoogste regionen te vinden. Met name mediaplanners zijn zeer te spreken over het station. ‘Vakkundige mensen en ze denken met je mee’ wordt als onderbouwing gegeven door de mediaplanners.

>> Kort 538 Nieuws
Komend weekend is ook Gordon voor het laatst op 538 te horen. Gordon vertelde afgelopen zaterdag dat hij komende zondag met “Koek en Zopie” voor villa Kakelbond wil gaan staan.

Zaterdag wordt Dancember in Dance Department afgesloten met het concert van Underworld.

Net als afgelopen weekend maak je ook komend weekend kans op een I-pod met het nieuwjaarsspel bij Rick van Velthuysen.

Volgende week maak je bij Jeroen van Inkel kans op €250,- aan meubelcheques met klagen! Kijk voor meer info op Radio538.nl.

Oudejaarsdag hoor je tussen 18 en 21 uur de Grandmix 2002 van Mastermixer Ben Liebrand. Deze mix zal binnenkort ook weer op cd verschijnen.

Deze week in 538 Magazine op radio538.nl: TV Babe van het jaar Sylvie Meis, en de laatste roddels over J-Lo en Ben Affleck.

>> De Schijven
Alarmschijf: Avril Lavigne – Sk8er boi (nummer 12 in de Top 40)
Dance Smash: Cassius – The sound of violence (nummer 9 in de Tip Parade)
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte en er is eindelijk een nieuwe nummer 1!
1 (4) Robbie Williams – Feel (ex-Alarmschijf)
2 (2) Christina Aguilera feat. Redman – Dirrty
3 (1) Nelly & Kelly – Dilemma (ex-Alarmschijf)
De Klapperrr van de week was de Dance Smash van vorige week. Novaspace kwam met To France binnen op nummer 29.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.