Kort media nieuws uit de krant: woensdag 22 januari 2003

Baby’s vanaf twaalf maanden oud zijn niet doelloos bezig wanneer ze televisie kijken, ze leren ervan. Dat hebben Amerikaanse wetenschappers dinsdag gezegd.
Meer info

De komende verkiezingen en de daarmee gepaard gaande reclamespotjes van politieke partijen leggen de STER bepaald geen windeieren. In januari heeft de Stichting Etherreclame al zo’n honderden politieke commercials op radio en tv uitgezonden.
Meer info

Morgen zal de Europese Commissie met haar lang verwachte rapport komen over verlaging van de roaming-tarieven voor verkeer tussen verschillende mobiele netten. Een verplichte verlaging van tarieven met 15 procent staat de mobiele aanbieders te wachten, weet Financial Times.
Meer info

Radio Berkelstad was het afgelopen weekend nadrukkelijk aanwezig in de Borculose ether met een 49 uur durende marathonuitzending. Van vrijdagavond 18.00 uur tot gisteravond 19.00 uur bracht de lokale omroep muziek, live-optredens en interviews. En dat live vanuit cafetaria De Hoeksteen.
Meer info

Zoe Ball gaat scheiden van haar man Norman Cook, beter bekend als DJ Fatboy Slim. Haar agente bevestigt dat het stel op een vriendschappelijke manier uit elkaar gaat “om elkaar meer ruimte te kunnen geven.”
Meer info

Met een succesvol programma als Idols, rijst onmiddellijk de vraag of alles wel eerlijk gaat. Die vraag blijkt althans te leven onder onze lezers. Met name de wildcard die is verstrekt aan Joël roept vraagtekens op.
Meer info

Gerelateerde berichten