Search
Close this search box.

Kort media nieuws uit de krant: dinsdag 25 maart 2003

Een groot deel van het Veronica-personeel wil dat er veel beter wordt gelet op de kosten van het televisie-avontuur. Zij eisen een onderzoek door een onafhankelijk accountant. Die moet bepalen of er nog voldoende geld is voor de tv-plannen. Gaat de interim-directie daar niet meer akkoord, dan volgen woensdag acties.

Dat hebben honderd van de tweehonderd Veronica-medewerkers gisteren tijdens een actievergadering in Hilversum besloten, aldus bestuurder Luuk Voormeulen van FNV Kiem. Inmiddels heeft de directie tot dinsdag middernacht de tijd gekregen in te gaan op een aantal eisen.
>> Lees Verder >>

Het Amerikaanse Sonicblue, fabrikant van onder meer de Rio MP3-spelers en de digitale videorecorder ReplayTV heeft uitstel van betaling aangevraagd. Het onderhandelt over de verkoop van ReplayTV met het Japanse D&M Holdings.
>> Lees Verder >>

Radiopiraten uit Twente en de Achterhoek zijn woedend over de schoonmaakactie Etherflits van het Agentschap Telecom (AT). De piraten gaan in de tegenaanval. Ze bereiden een demonstratie voor en verspreiden posters: ‘Tegen Flits. Stop Den Haag. Wij zijn het zat.’
>> Lees Verder >>

Kort na de uitreiking van de Oscars in Los Angeles zijn filmjournalist Rene Mioch en regisseuse Paula van der Oest van de genomineerde film Zus & Zo maandag voor korte tijd gearresteerd.
>> Lees Verder >>

Sanoma Uitgevers en Senta multisensory concepting introduceren het meedrukken van geur in diepdruk
Hierdoor is het mogelijk in tijdschriften als Libelle en Margriet geurende advertenties te plaatsen. Tot op heden was het aanbrengen van geur op een pagina alleen nog maar mogelijk in offset.
>> Lees Verder >>

De musical Chicago is beloond met de Oscar voor beste film. Tijdens de uitreiking van de Academy Awards, zondagnacht Nederlandse tijd, sleepte deze zelfde film de meeste onderscheidingen in de wacht, zes in totaal.
>> Lees Verder >>

Onder een oorverdovend gegil en gejuich zijn maandagavond de tien Idols-finalisten begroet op het eerste concert in Ahoy’ Rotterdam. Jamai, Jim, Hind, Dewi, David, Marieke, Bas, Joël, Yuli en Zosja staan deze week nog een keer met zijn allen in de schijnwerpers.
>> Lees Verder >>