Evenementen frequentie voor AirplayRadio

Het commerciële radiostation AirplayRadio uit Zwollen viert Koninginnedag live vanaf het Assendorperplein in Zwolle. Volgens AirplayRadio gaat het een groot feest worden.in Zwolle. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends wordt er live uitgezonden, eerst nog vanuit de studio aan de Rieteweg en vanaf 12.00 uur live op het plein.

Evenementen frequentie
Het unieke aan deze dag is dat AirplayRadio een tijdelijke vergunning heeft gekregen zodat men ook één volle week in de ether te horen is. De frequentie is 107.7 FM. Hierdoor is men in de hele regio Zwolle te horen.

4 en 5 mei
Normaal gesproken is AirplayRadio alleen te beluisteren via de CAI Assendorp op 107.9 FM, maar vanaf 28 april t/m 5 mei ook in de ether op 107.7 FM. AirplayRadio zal in deze week ook veel aandacht besteden aan 4 en 5 mei. Tijdens deze dagen zal men ook aanwezig zijn tijdens het bevrijdingsfestival wat men live zal uitzenden. Patrick van Ommen: “ We denken dat er veel grote namen aanwezig zullen zijn, het is de bedoeling dat we hier ook veel interviews gaan uitzenden.” [Radio.nl]

Gerelateerde berichten